вівторок, 07 вересня 2010 13:52

Екс-наставник збірної Франції очолить "Астон Віллу"

Екс-наставник збірної Франції очолить "Астон Віллу"

Колишній головний тренер "Ліверпуля" і збірної Франції з футболу Жерар Ульє очолить бірмінгемський футбольний клуб "Астон Вілла". Про це пише британське видання The Daily Mail. 63-річний Ульє буде офіційно представлений у якості нового наставника команди 9 вересня 2010 року.

Ульє, який займає посаду технічного директора збірної Франції, має намір поговорити з керівництвом Французької федерації футболу (FFF), перш ніж залишити свою посаду і піти в англійський клуб.

Поки неясно, хто буде допомагати Ульє в "Астон Віллі". Можливо, асистентом француза стане Кевін Макдоналд, призначений тимчасово виконуючим обов"язки наставника команди після відставки Мартіна О"Ніла.

О"Ніл залишив свій пост 9 серпня, за кілька днів до початку сезону-2010/11. За даними англійських ЗМІ, причиною відставки тренера стали розбіжності з керівництвом клубу з приводу трансферної політики.

У трьох стартових матчах чемпіонату Англії сезону-2010/11 "Астон Вілла" здобула дві перемоги і зазнала однієї поразки. Бірмінгемський клуб обіграв "Вест Хем" (3:0) та "Евертон" (1:0) і програв "Ньюкаслу" (0:6).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник збірної Франції очолить "Астон Віллу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути