середа, 24 листопада 2010 16:50

Екс-наставник "Динамо" очолив російський клуб з другої ліги

Екс-наставник "Динамо" очолив російський клуб з другої ліги

Новим головним тренером білгородського "Салюту" став Михайло Фоменко Відповідне рішення, за повідомленням прес-служби клубу, сьогодні прийняла опікунська рада некомерційного партнерства ФК "Салют".

Рішення про підписання контракту з 62-річним українським фахівцем було прийнято після зустрічі 23 листопада з губернатором Бєлгородської області Євгеном Савченком. Раніше Фоменко зустрічався і з президентом клубу Василем Потрясаєвим. Клуб підписав з Фоменком досить тривалий контракт - на п'ять років. До своїх обов'язків новий наставник приступить вже завтра, 25 листопада.

Нагадаємо, що в якості гравця уродженець Сумської області України прославився, вигравши з київським "Динамо" в 1975 році Кубок і Суперкубок УЄФА. Як тренер "Динамо" (Київ) Фоменко у 1993 році зробив золотий дубль, ставши чемпіоном і володарем Кубка України.

Встиг попрацювати він зі збірними Іраку і Гвінеї та українськими клубами, серед яких харківський "Металіст", київський ЦСКА, запорізький "Металург". У 2006-2008 роках Михайло Фоменко очолював сімферопольську "Таврію", двічі посівши з командою п'яте місце.

За підсумками першості "Салют" вилетів у другий дивізіон.

За матеріалами Бел.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник "Динамо" очолив російський клуб з другої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути