пʼятниця, 06 травня 2011 10:18

Екс-наставник донецького "Металурга" не робить з відставки особистої трагедії

Екс-наставник донецького "Металурга" не робить з відставки особистої трагедії

Колишній головний тренер донецького "Металурга" Андрій Гордєєв розповів, як переніс свою відставку.

"Мені здається, важливо не перетворювати цю подію в особисту трагедію. Для більшості звільнення - серйозний удар по самолюбству. Коли стадіон скандує: "У відставку!" - чути це неприємно будь-кому. Але і вішати ніс не варто.

Той же Гус Хіддінк розповідав про непрості етапи своєї кар'єри. Найголовніше - провести аналіз виконаної роботи і зробити вірні висновки", - цитує Гордєєва "Спорт-экспресс".

"Шахтар" і київське "Динамо" стоять окремо - це по-справжньому висококласні клуби, - зазначив Гордєєв. - За своїми можливостями і бажанням стати такими ж сильними і солідними виділяються "Металіст" і "Дніпро". Вони на правильному шляху. Решта команд, як мені представляється, до рівня російської прем'єр-ліги поки що не дотягують".

Нагадаємо, Гордєєв очолив донецький "Металург" у січні 2011 року. Під керівництвом наставника "Металург" провів лише 8 матчів у чемпіонаті України (3 перемоги, 1 нічия, 4 поразки).

Його останнім матчем на посту головного тренера став програний матч з розгромним рахунком київському "Арсеналу" (1:5). На початку травня 2011 Андрій Гордєєв подав у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник донецького "Металурга" не робить з відставки особистої трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути