Ексклюзиви
понеділок, 24 січня 2011 14:30

Екс-модель Playboy стала директором польського футбольного клубу (ФОТО)
9

Фото: Фото з сайту sovsport.ru

Ізабелла Лукомська-Пижальська, колишня модель, яка знімалася для журналів Playboy і CKM, стала директором польського футбольного клубу "Варта" з другого дивізіону країни. Про те, які зміни чекають на команду з її приходом, Лукомська-Пижальська розповіла в бесіді з інтернет-виданням Gwizdek24.pl.

За словами 33-річної новоспеченої керівниці "Варти", в найближчому майбутньому вона і її колеги мають намір докласти всіх зусиль для того, щоб зробити команду привабливою для інвесторів. Серед цих кроків Лукомська-Пижальська виділила намір зробити вхід на весняні матчі за участю "Варти" вільним, а також залучити любителів футболу безкоштовними сувенірами з символікою клубу, напоями та закусками.

Поки ж, як заявила колишня модель, вона має намір допомогти команді справитися з меньшими труднощами. Так, директор перейнялася комфортом і гігієною гравців і придбала для "Варти" пральну машину і сушарку для футбольної форми. Крім того, Лукомська-Пижальська почала виплачувати гравцям заборгованості по заробітній платі.

Лукомська-Пижальська підкреслила, що хоче відродити "Варту" і дати команді можливість гідно відзначити ювілей - у 2012 році виповниться 100 років з дня заснування клубу. "Я не хочу, щоб найстаріший клуб в Познані припинив своє існування. Не в останню чергу через те, що я стурбована долею 300 хлопчаків, які тренуються у"Варті" і мріють стати футболістами", - зазначила глава "Варти".

У бесіді з Gwizdek24.pl колишня модель зізналася, що не розуміє правил футболу, проте не вважає цю обставину перешкодою для своєї нової роботи.

Познанський футбольний клуб "Варта" був заснований в 1912 році. Команда двічі ставала чемпіоном країни, п'ять разів завойовувала титул віце-чемпіона і сім разів вигравала бронзові медалі першості Польщі. Тим не менш, у даний час справи в клубу йдуть не дуже добре: у другому за значущістю дивізіоні Польщі, у Першій лізі, команда посідає 16-е місце з 18.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Екс-модель Playboy стала директором польського футбольного клубу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути