середа, 07 травня 2008 12:00

Екс-менеджер Чагаєва: Руслан практично сліпий на ліве око

Колишній менеджер чемпіона WBA в суперважкій вазі Руслана Чагаєва Таймаз Ніязов в інтерв"ю німецькому виданню Bild заявив про те, що справжньою причиною відмови Чагаєва від призначеного на 31 травня поєдинку з обов"язковим претендентом на його титул Миколою Валуєвим є проблеми з зором.

Зі слів Ніязова, Чагаєв практично сліпий на ліве око. Ще в 2001 році після операції з приводу відшарування сітківки в лівому оці лікарі повідомили боксеру, що його зір ніколи не стане таким як був. Ніязов також стверджує, що чув з кількох джерел про подальше погіршення зору у Чагаєва після проведеного в січні цього року поєдинку проти британця Метта Скелтона.

Проте голова промоутерської компанії Universum Клаус-Петер Коль спростував заяви колишнього менеджера чемпіона світу. Зі слів промоутера боксера, Чагаєв успішно пройшов свій щорічний медогляд і ще один додатковий в одній з лікарень Гамбурга, результати якого виявилися цілком достатніми для того, щоб WBA санкціонувала обов"язковий захист титулу проти Миколи Валуєва.

Нагадаємо, що згідно з прес-релізом Universum Чагаєв був вимушений відмовитися від проведення поєдинку 31 травня через вірусну інфекцію верхніх дихальних шляхів, і найближчими днями організатори оголосять нову дату проведення бою проти Валуєва.

Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-менеджер Чагаєва: Руслан практично сліпий на ліве око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути