середа, 03 листопада 2010 17:13

Екс-гравці "Шахтаря" вірять у перемогу над "Арсеналом"

Екс-гравці "Шахтаря" вірять у перемогу над "Арсеналом"
Напередодні сьогоднішнього матчу 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Арсеналом" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися відомі в Україну нападники, які виступали свого часу у складі "гірників".

Джуліус Агахова, колишній нападник "Шахтаря":

2:1. "Шахтар" безумовно повинен виграти. Два тижні тому ми побачили розгромні 1:5, але сьогодні такого не буде. Це футбол, і поєдинок поєдинку не рівня. У минулому році в плей-офф Ліги чемпіонів "Арсенал" був знищений "Барселоною" - 0:4, але не факт, що сценарій повторився б, якщо матч переграли.

Так і в даному випадку. Трибуни "Донбас Арени" будуть гнати своїх улюбленців вперед. І я впевнений, що підопічні Мірчі Луческу докладуть всіх зусиль, щоб виправдати надії уболівальників, серед яких цього вечора також буду я".

Олексій Бєлік, колишній нападник "Шахтаря":

1:1. У "Шахтаря" вже була подібна ситуація в Лізі чемпіонів, коли після двох стартових перемог вони зустрічалися з "Міланом", але очок не здобули. Зараз на місці італійців виявився лондонський "Арсенал". Думаю, і футболісти, і наставник зроблять висновки не тільки з історії, але і виправлять помилки першого матчу в столиці Англії. Не виключаю, що донеччани на своєму полі можуть і здобути перемогу, але мій варіант - нічия.

Цікаво поглянути на вибір Містера в атаці. Чи буде він використовувати одного або двох форвардів? Якщо одного, то, швидше за все, ним стане Луїс Адріано, а на допомогу Хюбшману в центрі поля варто очікувати Гая. Втім, незалежно від тактики, гадаю, матч вийде дуже цікавим".

Євген Селезньов, колишній нападник "Шахтаря":

2:1. Нехай результат першого поєдинку цих команд нікого не бентежить. Незважаючи на те, що "Арсенал" розгромив "Шахтар", - це жодним чином не свідчить, що лондонці набагато сильніші за "гірників".

Донеччани мають у своєму розпорядженні чудовий колектив, який здатний обігравати європейських грандів. А ось "Арсеналу" доведеться обходитися без Сеска, і це велика втрата для підопічних Арсена Венгера.

Думаю, на "Донбас Арені" "Шахтар" доведе: те, що сталося два тижні тому на "Емірейтс", - чиста випадковість".

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Арсенал" відбудеться сьогодні на "Донбас Арені". Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК "Україна".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Команда
Зараз ви читаєте новину «Екс-гравці "Шахтаря" вірять у перемогу над "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути