Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 09:33

Екс-гравець "Ювентуса" вперше розповів про спробу самогубства

Менеджер туринського "Ювентуса" Джанлука Пессотто вперше в своєму інтерв"ю привідкрив обставини спроби свого самогубства. Нагадаємо, 2,5 роки тому - коли розгорівся скандал "кальчополі" - екс-зірка "б"янконері" стрибнув з балкона штаб-квартири "Ювентуса". На щастя, йому вдалося пережити падіння, і повернутися до роботи при клубі.

"Все що я робив на полі, раптом зникло. Це немов отримати удар в голову, і не знати, звідки він прийшов", - ділиться Пессотто з LaStampa своїми спогадами. "Я відчував себе жертвою правосуддя, немов страшний злочинець в бігах. Кожна людина, яку я бачив, здавалася мені дияволом або Мадонною".

"Я був в штаб-квартирі "Юве" і раптово захотів додому. Я вимкнув світло, а прокинувся тільки через вісім або дев"ять днів".

"Тільки тоді психіатр пояснив мені те, що трапилося. Я не міг їсти після цього ще три або чотири дні, мучився в спробах зрозуміти подію, але так і не зміг", - говорить Пессотто.

Террикон

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець "Ювентуса" вперше розповів про спробу самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути