середа, 09 січня 2019 17:06

Екс-гравець "Динамо" став бомжем

Екс-гравець "Динамо" став бомжем
Борис Деркач 7 років просидів в одиночній камері. Фото: dynamo.kiev.ua

Українські фанати зустріли в Малайзії чоловіка без певного місця проживання, який виявився колишнім гравцем київського "Динамо" Борисом Деркачем.

Про це повідомляє спільнота Troublemakers & Ultras Action у Facebook.

Виступаючи у "Динамо", Деркач пристрастився до гри в казино, де примудрився програти близько $20 тис. Потім виступав у миколаївському "Евісі" та болгарському "Левскі", після цього перебрався до угорського "Ніредьгазу".

В Угорщині футболіст вступив до злочинного угруповання і під час пограбування поранив 2 повій і сутенера. За це Деркач був засуджений до 11 років, а за спробу втечі йому додали ще 4 роки. Відсидівши 7 років в Угорщині, екс-хавбек був екстрадований в Україну, де достроково звільнився 2004-го. Потім займався агентською діяльністю з пошуку молодих талановитих футболістів.

Зараз Деркач знаходиться в Куала-Лумпур без паспорта, який заклав. За його словами, він добре заробив, коли був бандитом, але тепер не має житла і веде спосіб життя бомжа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Динамо" жорстко розкритикували Ігоря Суркіса

54-річний Деркач виступав за харківські "Металіст" і "Маяк", київські СКА, ЦСКА, потім повернувся до "Металіста", після чого перейшов до "Динамо". У складі киян 1990-го став чемпіоном СРСР.

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець "Динамо" став бомжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути