Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2013 10:01

Екс-футболіст московського "Торпедо" зарізав громадянина Киргизії

Екс-футболіст московського "Торпедо" зарізав громадянина Киргизії

Колишньому захиснику московського футбольного клубу "Торпедо", 28-річному Михайлові Рекуданову слідчими органами ГСУ СК РФ по Москві заочно висунуто звинувачення у вбивстві 23-річного громадянина Киргизії.

Слідчі повністю відновили картину злочину і встановили особу підозрюваного, він оголошений у федеральний розшук, повідомляється на сайті Слідчого комітету РФ.

Як повідомляє МК, інцидент стався 23 травня на Південнопортовій вулиці столиці. За версією слідства, приблизно о 04:00 Рекуданов зі своїм знайомим проводжав одного з товаришів. Молоді люди хотіли зловити таксі. Коли поруч зупинилася машина з двома чоловіками всередині, знайомий футболіста сів у неї, однак з'ясувалося, що чоловіки під'їхали за своїм другом - громадянином Киргизії, який в той же момент підійшов до машини.

У ході словесного конфлікту, що переріс у бійку, Рекуданов дістав ніж і завдав чисельних ножових ударів громадянину Киргизії, який від отриманих поранень помер на місці, а сам Рекуданов зник.

В даний час Рекуданову заочно висунуте звинувачення і він оголошений у федеральний розшук. Розслідування кримінальної справи триває.

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіст московського "Торпедо" зарізав громадянина Киргизії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути