Ексклюзиви
понеділок, 27 червня 2011 13:39

Екс-форварда "Рубіна" можуть посадити на 7 років

Екс-форварда "Рубіна" можуть посадити на 7 років

Екс-нападник казанського "Рубіна" Кім Донг Хен довічно усунений від футбольної діяльності у зв'язку з корупційним скандалом в південнокорейському футболі. Крім того, футболіста, який останнім часом виступав за місцевий армійський клуб Sangju Sangmu Phoenix, очікує семирічний тюремний термін у разі доведення його провини.

Кім став одним з десятьох південнокорейських футболістів, суворо покараних місцевою федерацією футболу за участь в договірних матчах, повідомляють південнокорейські ЗМІ. Кіму Донг Хену ставиться участь в договірних матчах і незаконних тоталізаторах.

Грандіозний скандал вибухнув після того, як один з провідних гравців південнокорейського чемпіонату зізнався в участі в "договорняках". Після цього пішли масові судові розгляди. Імовірно футболістом, який спровокував скандал, став голкіпер Chunnam Dragons Йеом Донг Гюн, що має досвід виступу за молодіжну команду Південної Кореї.

Зазначимо, екс-форвард "Рубіна" є найвідомішим з замішаних у скандалі гравцем. Кім Донг Хен свого часу провів шість матчів за національну збірну країни. За "Рубін" південнокорейський футболіст в 2006 році зіграв чотири матчі і забив один гол.

Зараз ви читаєте новину «Екс-форварда "Рубіна" можуть посадити на 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути