четвер, 13 червня 2019 08:30

Екс-чемпіон світу назвав Володимира Кличка невдахою

Екс-чемпіон світу назвав  Володимира Кличка невдахою
Британець Тайсон Ф'юрі прокоментував можливе повернення Володимира Кличка на ринг

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі в черговий раз звернувся до Володимира Кличка. Британець заявив, що українець - невдаха і ніколи не був хорошим боксером.

"Я дійсно не знаю [повернеться Кличко на ринг]. Йому вже 43 роки. Так, 43. Кличко був поганий навіть в свої кращі роки. Він - великий невдаха. Реально, він - невдаха. Володимир Кличко ніколи не був хороший ", - сказав Ф'юрі в інтерв'ю" iFL TV ".

Він 100% думає над своїм поверненням. Я буду переслідувати тебе до кінця твоїх днів, сисунець. Я буду снитися тобі в нічних кошмарах. Ти ніколи не переможеш Циганського короля. Я надрав тобі зад, і ти повинен пам'ятати про це. . Це дійсно так. Він ненавидить мене ".

"Всі говорять, що мій бій з ним був жахливий. Цей хлопець - с * ка. Він завжди здійснював свої справи. Але він - невдаха. Два найкрутіших атлета за останні 20 років були побиті жирними хлопцями. Кличко був побитий товстуном Ф'юрі, а Ентоні Джошуа був побитий товстуном Руїсом ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мухаммед Алі завершив бій з українцем унічию

Стрімінговая платформа "DAZN" пропонує Володимиру Кличку контракт на три бої, за умовами якого гарантований гонорар українця складе 80 мільйонів доларів. Перший бій - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, в Німеччині. Далі два бої на стадіоні "Уемблі" проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі. Відзначимо, що в середині березня Володимир відновив тренування.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу назвав Володимира Кличка невдахою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути