вівторок, 30 січня 2024 11:34

Ексчемпіон світу назвав свого фаворита мегабою Усик-Ф'юрі

Ексчемпіон світу назвав свого фаворита мегабою Усик-Ф'юрі
Бій відбудеться в Ер-Ріяді. Фото: instagram.com/usykaa/

Ексчемпіон світу у другій середній вазі Джордж Гроувз поділився прогнозом щодо майбутнього об'єднавчого поєдинку між британським боксером Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси - WBA, WBO, IBF, IBO та WBC, пише Boxing News 24. Гроувз вважає, що перемогу у поєдинку здобуде український боксер, а не його земляк.

"Я впевнений, що Усик здобуде перемогу. Він у чудовій фізичній формі. Його несправедливо критикують за поєдинок із Даніелем Дюбуа. Усик контролював хід бою та здобув перемогу", - заявив колишній чемпіон світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик сказав, що знайшов ключ до успіху у бою проти Ф'юрі

Бій відбудеться в Ер-Ріяді. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Переможець битви буде першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті з часів Леннокса Льюїса.

"Усик виведе Ф'юрі із зони комфорту, попри його вагу. Якщо Усик змусить Тайсона працювати старанніше, ніж зазвичай, на Ф'юрі чекає важка ніч. Із кожним раундом Усик нарощує оберти. Попри перевагу Тайсона в габаритах, я віддаю перевагу Усику. Він здатний здобути впевнену перемогу", - пояснив Гроувз.

Ф'юрі з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа.

Боксерський бій чемпіона в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF і IBO Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року.

Попри те, що Усик наполягав на проведенні бою з Ф'юрі в грудні 2023-го, все ж сторони погодили нові терміни поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Ексчемпіон світу назвав свого фаворита мегабою Усик-Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути