Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 12:54

"Єдиного ТВ-пулу, швидше за все, не буде" - Коломойський

"Єдиного ТВ-пулу, швидше за все, не буде" - Коломойський

Власник дніпропетровського "Дніпра" та низки українських телеканалів Ігор Коломойський вважає, що єдиного телевізійного пулу для трансляцій матчів української прем'єр-ліги в цьому сезоні, швидше за все, не буде.

"Швидше за все, ТВ-пул на новий сезон так прийнятий і не буде, - передає слова Коломойського "Чемпионат.com". - У мене склалося таке враження через поведінку нашої прем'єр-ліги. Я дотримуюся в цьому питанні тільки однієї думки: вболівальники і глядачі повинні дивитися матчі чемпіонату в доступному для них режимі.

Може, наша пропозиція щодо пулу і сподобалося прем'єр-лізі, але вона не знає, як поділити можливий прибуток. Ліга створювалася для організації чемпіонату, а в підсумку вона перетворилася на структуру, яка вирішує інші питання".

Також очікується, що найближчим часом президенти клубів зберуться на чергову зустріч, щоб спробувати все-таки організувати єдиний ТБ-пул для трансляцій матчів української прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиного ТВ-пулу, швидше за все, не буде" - Коломойський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути