Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 14:03

ЄБРР профінансує підготовку Дніпропетровська до Євро-2012

ЄБРР профінансує підготовку Дніпропетровська до Євро-2012

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку висловив готовність фінансувати інфраструктурні проекти Дніпропетровського регіону в рамках його підготовки до Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як повідомляють у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації, пріоритетні напрямки для фінансування з боку ЄБРР запропонував голова ОДА Віктор Бондар.

Для України актуальне питання залучення іноземних інвестицій.

До переліку, зокрема, увійшли розвиток комунального підприємства "Аульський водовід", реконструкція систем теплопостачання обласної клінічної лікарні, завершення будівництва метрополітену та створення комунального підприємства з метою впровадження системи енергозбереження на території Дніпропетровської області.

Для України та Дніпропетровщини, зазначають в облдержадміністрації, сьогодні є актуальним питання залучення іноземних інвестицій, тому фінансова підтримка та досвід ЄБРР у розбудові транспортної інфраструктури є дуже вагомим.

У Дніпропетровському регіоні, наголошують в прес-службі ОДА, ЄБРР є найпотужнішою міжнародною фінансовою установою, що займається проектами кредитування. У 2008 році ЄБРР вклав у фінансування найбільших проектів області більш ніж 210 млн. євро.


2012ua.net, УНИАН
Зараз ви читаєте новину «ЄБРР профінансує підготовку Дніпропетровська до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути