пʼятниця, 15 серпня 2008 15:10

Дзюдо. Перші два місця в категорії понад 78 кг залишилися за азіатками

У фіналі олімпійського поєдинку дзюдоїсток, які виступають у ваговій категорії понад 78 кілограмів, перемогу здобула китайська спортсменка Вень Тон. Вона принесла своїй збірній 24-у золоту медаль. Друге місце зайняла дзюдоїстка з Японії Макі Цукада. Бронзові нагороди дісталися спортсменці зі Словенії Люсії Полвадер і кубинці Ідаліс Ортіс.

Вень Тон здобула перемогу за 12 секунд до кінця поєдинку, в якому з рахунком 10:1 лідирувала японська атлетка. Проте китаянка провела прийом, який дозволив їй стати чемпіонкою Олімпійських ігор в Пекіні.

15 серпня завершилися олімпійські змагання з дзюдо. За шість днів на Іграх в Пекіні було розіграно 14 комплектів нагород. Пройшли фінали серед жінок в семи вагових категоріях (до 48, до 52, до 57, до 63, до 70, до 78 і понад 78 кілограмів), також відбулися поєдинки за медалі серед чоловіків в семи вагових категоріях (до 60, до 66, до 73, до 81, до 90, до 100 і понад 100 кілограмів).

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Дзюдо. Перші два місця в категорії понад 78 кг залишилися за азіатками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути