вівторок, 29 квітня 2008 12:18

Дзінзірук спробує об"єднати чемпіонські пояси

Українець Сергій Дзінзірук, який захистив в минулу суботу чемпіонський пояс за версією WBO в першій середній вазі, перемігши чеха Лукаша Конєчни, розповів в інтерв"ю про "брудний" стиль суперника, розірвання контракту з промоутерською компаній Universum і бажання провести в недалекому майбутньому об"єднавчий поєдинок в США.
"Суперник попався дуже слизький, непоступливий, - заявив Дзінзірук. - Я б навіть сказав "бруднуватий". Довелося непросто. Але все добре, що добре закінчується. Я вчетверте відстояв титул чемпіона світу, який належить мені. Природно, хотів завершити бій достроково, але не вийшло".

"Вимотати суперника, дати йому намахатися, перевести бій в пізні раунди і вже в них довести свій клас, - розповів Сергій про тактику на бій. - Лукаш мене не здивував абсолютно нічим. Я знав, що він веде такий закритий, "брудний" бокс. Звичайно, це, бувало, дратувало, заважало повним чином показати те, на що я здатний. Насправді удари чеха мене аніскільки не похитнули. Я керував ситуацією на рингу, бачив, не дивлячись на закритість блоком, всі атаки Конєчни. Вважаю, що коефіцієнт атак у мене був набагато кращий. Думаю, у всіх технічних боксерів існують проблеми, коли проти них на ринг виходить боксер типу Конєчни. Коли обидва боксери демонструють дійсно свої кращі якості, бокс цікаво дивитися, і ти отримуєш задоволення від нього. А коли один боксер прагне до чесної і рівної боротьби, а інший сповідує брудну, закриту манеру боксу, тоді, звичайно, важко боксувати".

"Думаю, кожен боксер до бою відчуває певну відповідальність за результат, - продовжив українець. - І я не виключення. Але коли ти на рингу, то відразу про це забуваєш, адже там потрібно бути максимально зосередженим і зарядженим на перемогу. Такі думки мене по ходу бою не турбують. Зізнаюся, певні побоювання все ж таки були. Але не більше того. У 12 раунді потрібно було, що називається, максимально перекрити кисень чехові. Думаю, у мене це вийшло. Тому в цілому я був спокійний і впевнений в тому, що заслужено здобуду перемогу".

"Справа в тому, що мій контракт з Universum Box-promotions добігає кінця, - зазначив чемпіон. - Через декілька днів я зустрінуся зі своїми промоутерами, і ми обговоримо подальшу нашу співпрацю. Однією з умов перед Universum буде проведення об"єднавчого бою з моєю участю".

Зі слів Сергія, він хоче об"єднати титули в своїй вазі. "Спробувати об"єднати чемпіонські пояси і, звичайно, нарешті провести бій в Америці", - відповів він на питання про свої подальші плани.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Дзінзірук спробує об"єднати чемпіонські пояси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути