вівторок, 24 лютого 2009 10:21

Джоковіч став пілотом, а Мюррей - мореплавцеми (ФОТО)

Перша ракетка турніру серії АТР у Дубаях Barclays Dubai Tennis Championships-2009 і третя ракетка світу серб Новак Джоковіч випробував спеціальний тренажер, що імітує політ на літаку.

Він зробив віртуальний політ на моделі А380 по маршруту Бєлград - Дубаї, його капітаном був представник авіації ОАЕ Мілан Косановіч, який знає сербську.

"Це було дуже прикольно - політати на пасажирському літаку, вже знаходячись у Дубаях, - прокоментував Джоковіч. - Минулого року я катався на гірських лижах, знаходячись у павільйоні однієї з центральних алей Парку Еміратів, і ось цього року мене чекав інший сюрприз... Це було приголомшливо і дуже реалістично", - додав серб, який у матчі першого кола турніру АТР має зіграти проти італійця Флавіо Каполло.

У свою чергу, британський тенісист Енді Мюррей, який стартував з перемоги на турнірі АТР в ОАЕ Barclays Dubai Tennis Championships-2009, напередодні свого матчу першого кола з українцем Сергієм Стаховським, проїхався на 85-фунтовій яхті вздовж берегової лінії Дубаїв.

Як виявилось, для британця такий досвід був першим у житті. "Я думаю, незалежно від того, як закінчиться для мене цей турнір, моя екскурсія на яхті біля Дубаїв стане найяскравішою подією цього тижня", - наводить слова Мюррея офіційний сайт АТР.

atpworldtour.com, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Джоковіч став пілотом, а Мюррей - мореплавцеми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути