вівторок, 03 квітня 2007 13:05

Джо Коул повертається на поле

 

Півзахисник "Челсі" Джо Коул, 25 років, повністю завершив тривале відновлення після мікроперелому ступні і заявив про свою готовність вийти на поле, інформує football.ua з посиланням на український сайт "Челсі".

- Я дуже радий поверненню. Коли повертаєшся після травми, завжди відбуваються якісь дрібниці, які можуть перешкодити, тому в грі з "Уотфордом" я на полі не вийшов - було вирішено проявити певну обережність. Але тепер я повністю готовий, і відчуваю себе чудово - вперше за сезон, - сказав Коул.

- Зараз мені здається, що мої кондиції - практично ідеальні. Я дуже довго був відсутній, але тепер моя свіжість може прийти на виручку. Постараюся допомогти команді, чим зможу, навіть якщо спочатку виходитиму на 10—15 хвилин, - додав півзахисник.

Нинішній стан Коула дозволяє йому зіграти вже в найближчому матчі "синіх" проти "Валенсії", і лікарі можуть повністю передати питання про включення його в склад в компетенцію тренерського штабу. Повернення Джо зараз є дуже доречним, адже його колега по амплуа Арьєн Роббен через перенесену операцію на меніскові в нинішньому сезоні на полі вже не з"явиться.

Зараз ви читаєте новину «Джо Коул повертається на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути