Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 10:21

Джеррарда нагородила королева

 

Капітан Ліверпуля Стівен Джеррард, 26 років, збирає нагороди одну за іншою. В кінці березня він зможе стати автором кращої спортивної книги року, а вчора Джеррард удостоївся честі стати членом Ордена Британської імперії, повідомляє sport.com.ua.

Гравець отримав цю почесну нагороду з рук самої королеви в Букінгемському палаці за досягнення на футбольному полі, зокрема за те, що він допоміг своїй команді всього за 12 місяців виграти і Лігу чемпіонів, і Кубок Англії.

-Я брав участь у важливих іграх з різними зірками, але ніколи не випробовував нічого подібного. У футболі нервуєш зовсім по-іншому. Там я знаю, що повинен робити на полі, але сьогодні все було не так. Для мене це великий день і я ним пишаюся, - розповів Стівен після церемонії, на якій була присутня і його наречена Алекс Карран.

Тепер, якщо Стівен і далі продовжуватиме служити Вітчизні, він зможе дослужитися до Офіцера, Командора, Рицаря-командора або Рицаря великого хреста, причому останні два звання, як можна здогадатися, є рицарськими і дають право іменуватися сером.

Зараз ви читаєте новину «Джеррарда нагородила королева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути