неділя, 09 січня 2022 21:45

"Дженоа" без Шевченка програв українське дербі у чемпіонаті Італії

"Дженоа" без Шевченка програв українське дербі у чемпіонаті Італії
Андрій Шевченко підписав контракт із "Дженоа" на два з половиною роки. Фото: ФК "Дженоа"

У матчі 21-го туру чемпіонату Італії "Дженоа" вдома програв "Спеції" - 0:1.

Що потрібно знати про гру в Генуї?

Без тренерів. Андрій Шевченко здав позитивний тест на коронавірус перед грою та був ізольований. Наставник "Спеції" Тіаго Мотта пропустив гру через дискваліфікацію.

Українське дербі. Опонентами були колишній тренер збірної України Шевченко та гравець національної команди Віктор Коваленко. Півзахисник "Спеції" вийшов наприкінці матчу та відіграв заключні 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дженоа" не програє другий матч поспіль. Шевченко зміг відібрати очки в екскоманди Де Дзербі

"Спеція" могла вирішити долю матчу у першому таймі. У першій половині гри гості мали всі можливості забити декілька м'ячів у ворота суперників та закрити питання переможця, але обмежилися тільки одним м'ячем. Підвела реалізація.

"Дженоа" повернувся у гру замін. Після перерви господарі провели три заміни та повернулися в гру. "Грифони" заволоділи ініціативою та створили декілька моментів, щоб зрівняти рахунок, але не змогли забити.

"Дженоа" міг врятувати нічию у другому таймі

Гра низького рівня. На полі було більше боротьби, ніж футболу. Команди створювали більше моментів завдяки помилкам суперника, ніж власним діям. "Спеція" була більше успішною у єдиноборствах та швидкісних показниках, тому змогла перемогти.

Проблеми "Дженоа" в обороні та атаці. Команда Шевченка знову не вразила. В чисту програла перший тайм конкуренту за виживання. Після перерви, змогла змінити гру, але не використала свої шанси. "Грифони" виглядали не переконливо в оборонних діях та прямолінійно в атаці.

Команда Шевченка погрішила своє турнірне становище. Програвши прямому конкуренту за виживання, "Дженоа" вже відстає п'ять очок до рятівного 17-го місця в таблиці.

У наступному матчі "Дженоа" зіграє в 1/8 фіналу Кубка Італії проти "Мілана". Матч відбувся 13 січня. Звіт про гру читайте на нашому сайті. У Сергії А "грифони" поміряються силами із "Фіорентиною" 17 січня.

Зараз ви читаєте новину «"Дженоа" без Шевченка програв українське дербі у чемпіонаті Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути