неділя, 07 жовтня 2007 13:22

Дві українки проходять в фінал кваліфікації кубка Кремля

Перша "ракетка" України - 23-річна Альона Бондаренко, що напряму потрапила в основу турніру WTA I категорії у Москві (Росія) з призовим фондом - $1 340 000, розпочне турнір поєдинком проти 23-річної Маріон Бартолі з Франції (N 5 "посіву"). Два тижні тому Альона та Маріон вперше зіграли між собою. У першому раунді турніру WTA в Люксембурзі перемогла Бартолі у двох сетах - 6:3, 6:2, повідомляє сайт федерації тенісу.

Ще дві українки - Тетяна Перебийніс та Оксана Любцова - вийшли до фіналу кваліфікації цього турніру. У другому раунді відбору Перебийніс грала проти німкені Арн і перемогла у трьох сетах - 6:2, 3:6, 6:4. Любцова у другому раунді кваліфікації у двох сетах розібралась з росіянкою Лапущенковою - 6:4, 6:4. У фіналі кваліфікація Оксана зіграє проти переможниці матчу Швєдова (Росія, 6) - Петковіч (Німеччина).

На жаль, вже у першому раунді кваліфікації поступилась Ольга Савчук. Українка у трьох сетах програла матч Гальярді зі Швейцарії - 6:4, 5:7, 4:6.

Зараз ви читаєте новину «Дві українки проходять в фінал кваліфікації кубка Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути