четвер, 17 червня 2021 18:27

Два різних тайми: що потрібно знати про матч Україна - Північна Македонія

Два різних тайми: що потрібно знати про матч Україна - Північна Македонія
Андрій Ярмоленко забив свій другий гол на Євро. Фото: Gettyimages.com

У матчі другого туру Євро-2020/21 збірна України перемогла Північну Македонію - 2:1.

Що потрібно знати про гру в Бухаресті?

Андрій Шевченко провів зміни в складі. У порівняні із попереднім матчем проти Нідерландів, українці провели невелику ротацію. Замість травмованого Олександра Зубкова вийшов Микола Шапаренко, а Тарас Степаненко замінив Сергія Сидорчука в опорній зоні

Україна грала без лівого півзахисника. Віталій Миколенко відповідав за весь фланг. Найбільше йому допомагав Олександр Зінченко.

Допоміг стандарт. Команда Шевченка мала повну перевагу на початку матчу, але не могла ніяк забити. На допомогу прийшов кутовий, який звершився голом Андрія Ярмоленка.

Два різних тайми. Якщо у першій половині гри Україна мала повну перевагу та забила два м'ячі, то у другому таймі гра вже стала рівною. Північна Македонія змогла відквитати один м'яч.

Руслан Малиновський та Олександр Зінченко не виправдали сподівань

Андрій Ярмоленко був лідером збірної України. Півзахисник "Вест Гема" діяв по всьому фланзі атаки. Його зміщення в центер створювало проблеми суперників. Капітан збірної записав на свій рахунок гол та гольову передачу. Після його заміни гра збірної послабла.

Руслан Малиновський та Олександр Зінченко не виправдали сподівань. Гравець "Аталанти" був активним, але так і не зміг забити, навіть не реалізував пенальті. Зінченко відчував себе не дуже комфортно зміщаючись на лівий фланг.

Два не забиті пенальті. Езган Аліоскі та Руслан Малиновський не змогли реалізувати пенальті. Тільки гравець збірної Македонії збіг вдало зіграти на добиванні.

Заміни не посилили гру. Гравці збірної України виглядали втомленими після години гри. Шевченко намагався освіжити гру, але вихід на поле Віктора Циганкова, Артема Бесєдіна та Сергія Сидорчука тільки послабило гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія на класі розтрощила Швейцарію

Не вистачило реалізації. Збірна України мала закривати питання переможця матчу ще у першому таймі. Українці мали достатньо моментів, щоб розгромити суперника, але забили тільки двічі.

Закономірна перемога України. Шевченко добре підготувався до суперника. У першому таймі на полі була тільки одна команда. Українцями вдалося нівелювати всі сильні сторони Північної Македонії в атаці. Вихід Шапаренка та Степаненка посилив гру команди та додав надійності.

У іншому матчі групи Нідерланди будуть грати з Австрією. Початок гри о 22:00.

У першому турі Україна програла Нідерланди - 2:3, а Австрія перемогла Північну Македонію - 3:1.

21 червня збірна України зіграє проти Австрії. Початок гри о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «Два різних тайми: що потрібно знати про матч Україна - Північна Македонія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути