Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 23:59

Італія на класі розтрощила Швейцарію

Італія на класі розтрощила Швейцарію
Мануель Локателлі із 2019 року грає за "Сассуоло". Фото: Gettyimages.com

У матчі другого туру Євро-2020/21 збірна Італії розгромила Швейцарію -3:0.

Що потрібно знати про гру у Римі?

Арбітр не захарахував гол Італії. Суддя скасував м'яч Джорджо К'єлліні після підказки ВАР. Захисник збірної Італії підіграв собі рукою.

Італія втратила капітана. В епізоді із незарахованим голом К'єлліні отримав пошкодження та був замінений в середині першого тайму.

Італійці виграли середину поля. Господарі тримали гру під контролем. Майже нічого не дали супернику зробити біля власних воріт, самі обирали темп та швидкості матчу. Команда Роберто Манчіні повністю контролювала ситуацію в середині поля.

Команда Роберто Манчіні повністю контролювала ситуацію в середині поля

Швейцарія розчарувала. Нічого особливого гості не змогли показати. Все було дуже прогнозовано те без швидкості. Швейцарці не змогли створити жодних проблеми супернику.

Півзахисник "Сассуоло" став героєм матчу. Мануель Локаттелі спочатку замкнув флангову передачу зі близької відстані, а потім дальнім ударом переграв воротаря Швейцарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раціоналізм Дешама: чому Франція перемогла Німеччину

Гра завершилася на початку другого тайму. Після рахунку 2:0 у матчі стало все зрозуміло. Італія зменшила оберти та почала сушити гру. У Швейцарії нічого не виходило в атаці. Під кінець матчу Чіро Іммобіле оформив розгром.

Легка прогулянка для команди Манчіні. У другому поспіль матчі італійці не зустрічають жодного опору від суперника. Швейцарія не спромоглася створити будь-які проблеми та була повністю обіграна на полі.

У першому матчі другого туру Уельс переміг Туреччину. Італія має шість очок, в Уельсу – чотири. Швейцарія набрала тільки одне очко, а Туреччина поки без залікових балів.
17 червня збірна України буде грати у матчі другого туру Євро проти Північної Македонії. Початок гри 16:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Італія на класі розтрощила Швейцарію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути