Ексклюзиви
неділя, 08 серпня 2021 21:58

Два не реалізованих пенальті. "Динамо" без Луческу перемогло "Зорю"

Два не реалізованих пенальті. "Динамо" без Луческу перемогло "Зорю"
Олександр Сирота забив перший гол "Динамо". Фото: Юрій Юр'єв

В матчі третього туру УПЛ "Динамо" в гостях перемогло "Зорю" - 2:1.

Що потрібно знати про гру в Запоріжжі?

Без Мірчі Луческу. Наставник "Динамо" залишився в Києві через застереження лікарів. Командою керував асистент румуна Еміл Карас.

Рівна гра. Жодна із команд не хотіла форсувати події на полі чи ризикувати. Команди обмежувалися пресингом та чекали помилок від суперника.

Стандарт допоміг "Динамо". Кияни вдруге поспіль забивають в чемпіонаті після кутового. У матчі проти "Вереса" забив Денис Попов, в грі проти "Зорі" - Олександр Сирота.

Слабка гра лідерів "Динамо". Віктор Циганков був не особливо помітним на полі, зіпсував декілька небезпечних атак. Сергій Сидорук привіз пенальті, багато програв боротьби в середині поля.

Циганков та Сидорчук провели слабкий матч

Не вистачало Луческу. Без свого тренера гравці "Динамо" почали не догравати, заграватися, припускатися зайвих помилок. В кінці матчу кинули грати, за що суперник покарав голом.

Заміни освіжили гру "Динамо". В середині другого тайму гості випустили швидких гравців, після чого "Зоря" вже почала не встигати в обороні.

Активний Владислав Кочергін. Лідер "Зорі" мав два хороших моменти забити та записав на свій рахунок асист.

Два не реалізованих пенальті. Спочатку удар Карлоса Де Пени парирував Микита Шевченко. Удар Дениса Фаворова прийшов в стійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсація у Києві! "Олександрія" перемогла "Шахтар"

Сварка Шапаренка та Де Пени. Гравці "Динамо" посварилися за право пробити пенальті. Після невдалого удару Де Пени українець висловив публічно невдоволення своєму партнеру.

"Динамо" ризикувало втрати очки. Гра гостей була не переконлива. "Зоря" мала шанси не програти. Клас та досвід гравці "Динамо" став вирішальним.

У третьому турі УПЛ "Рух" переміг "Верес" - 2:1, "Шахтар" програв "Олександрії" - 1:2, "Дніпро-1" здолав "Маріуполь" - 2:1. "Ворскла" розгромила "Львів" - 4:1.

В наступному матчі "Динамо" 11 серпня "Динамо" зіграє проти "Минаю" в Києві. Початок гри о 19:30. Звіт про матч читайте не нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Два не реалізованих пенальті. "Динамо" без Луческу перемогло "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути