четвер, 17 червня 2021 10:07

Два аутсайдери групи визначать, хто посяде третє місце – македонські фанати про матч з Україною

Два аутсайдери групи визначать, хто посяде третє місце – македонські фанати про матч з Україною
Андрій Ярмоленко вже намагався забити Північній Македонії своїм коронним ударом. Фото: football.ua

Македонські вболівальники вже розмірковують, чи вистачить трьох очок у разі перемоги над Україною для виходу в плейоф, або ж цього виявиться недостатньо. Македонці розуміють, що Україна - фаворит цієї зустрічі, але вважають, що на Євро-2020 практично немає таких команд, які неможливо обіграти.

Місцеві фанати вірять – якщо вийде вдало зіграти з Україною, це дасть шанс Північній Македонії на вихід в плейоф, нехай навіть з третього місця. Цікаво, що багато македонців вважають, що Австрія сильніша від України, тому поразка в першому турі не обов'язково має означати, що команда Андрія Шевченка зможе обіграти македонців. повідомляє footboom.com.

Gjorge: "Вже немає сенсу грати на нічию з Україною. Якби не програли Австрії, то можна було б навіть сподіватися, що двох-трьох очок вистачить для виходу в плейоф. Тепер точно не вистачить. Сподіваюся, що наша збірна це розуміє. Зіграти внічию - це приємно, але толку жодного від неї не буде. Хіба що потім розповідати, що ми не стали однією з тих збірних-невдах, які поїхали з нулем".

Важливо не просто виграти в України, а з різницею у два голи

Mende: "Я навіть не здивуюся, якщо Нідерланди наберуть дев'ять очок, а решта три збірні здобудуть по одній перемозі й потім все вирішуватиметься за різницею забитих-пропущенних. Тому важливо не просто виграти в України, а з різницею у два голи хоча б. Тоді будуть шанси вийти в плейоф".

Dimitar: "Дивився матч Нідерланди - Україна і не можу сказати, що українці мене вразили. Рахунок 3:2 оманливий. Насправді голландці мали забивати п'ять-шість голів, а ось команда Шевченка скоріше випадково забивала, особливо гол Ярмоленка. Такі рідко залітають".

Koken: "Уся надія на Пандева. Він повинен повести за собою команду і забити гол-другий. В українців сильніший склад, але не завжди перемагають ті, хто є фаворитами. Сподіваюся, наші хлопці зможуть неприємно здивувати українців".

Trajan: "Не думаю, що Україна значно сильніша за Македонію. Зрозуміло, що суперник серйозний, але на Євро і не попадаються слабкі команди. Говорили, що Фінляндія й Уельс слабкі, а вони гідно виглядають на турнірі. Хотілося б, щоб і Македонію всі почали поважати та трохи боятися".

Cuki: "Австрії вже програли. Якщо програємо ще й Україні, то цілком заслужено вилетимо з Євро-2020. Навіть якщо потім Нідерланди дозволять нам виграти, то це вже не врятує ситуацію. В жодному не можна програвати Україні".

Damjan: "Якщо ми виграємо в України, то на 99 відсотків посядемо третє місце в цій групі. Є таке відчуття, що ми зможемо неприємно здивувати українців і обіграти їх, нехай навіть мінімально. Вони не вміють грати проти таких команд, як наша".

Artan: "Україна багато помилялася в першому турі, і ми теж. Хто краще встигне проаналізувати свої помилки та внести необхідні тактичні й кадрові зміни - той і виграє цей матч. Тому що нічия нікому нічого не дасть і на перемогу гратимуть обидві команди. Тут інших варіантів просто немає після поразок у першому турі".

Atanasovski: "Усе-таки Україна - це не топзбірна. Так, у них є хороші гравці. Так, іноді вони видають хороші матчі. Але проти Нідерландів вони не вразили. Та й взагалі у них результати цьогоріч не дуже, особливо в офіційних матчах. Чому б нам не продовжити їх невдалу серію?"

Dragan: "Зустрічаються два аутсайдери групи, і саме в цій битві вирішиться, хто з нас посяде третє місце, яке при певних розкладах може вивести в плейоф. Правда, в 1/8 вже будуть складні суперники, але все одно потрапити туди престижно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України до матчу проти Північної Македонії готується

Збірні України й Північної Македонії зіграють сьогодні в Бухаресті о 16:00. Перші матчі команди програли. Україна поступилася Нідерландам – 2:3, а Північна Македонія – Австрії – 1:3. За всю історію команди зіграли чотири матчі. Двічі перемагала Україна, одного разу – Північна Македонія. Ще один матч завершився внічию.

Зараз ви читаєте новину «Два аутсайдери групи визначать, хто посяде третє місце – македонські фанати про матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути