понеділок, 11 жовтня 2010 13:52

Дуглас Коста подорожчав утричі

Дуглас Коста подорожчав утричі
Бразильський тінейджер Дуглас Коста дуже швидко завоював місце в основному складі "Шахтаря", встиг засвітитися в Лізі чемпіонів і національній команді Бразилії, що не залишилося без уваги англійських грандів - "Манчестер Юнайтед" і "Арсеналу".

У "Шахтар" Дуглас Коста рік тому перейшов з "Греміо" за шість мільйонів євро. У складі "гірників" атакуючий півзахисник у 23 матчах забив вісім м'ячів.

За інформацією з румунських джерел, які очевидно, проконсультувалися у Мірчі Луческу, за один рік трансферна ціна Дугласа Кости збільшилася втричі. І незважаючи на те, що його контракт з "Шахтарем" закінчується тільки через чотири роки, його буде важко надовго затримати у Донецьку.

Тим часом, воротарем київського "Динамо" Максимом Ковалем цікавляться три європейські клуби. На 17-річного голкіпера претендують лондонські "Арсенал" і "Тоттенхем", а також французький "Бордо", повідомляє FootballPress.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Дуглас Коста подорожчав утричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути