неділя, 02 травня 2021 21:25

Дубль Роналду врятував Пірло від відставки

Дубль Роналду врятував Пірло від відставки
Кріштіано Роналду уже забив 27 голів у чемпіонаті. Фото: Reuters

У матчі 34-го туру Серії А "Удінезе" на своєму полі приймав "Ювентус" і програв - 1:2. Обидва м'ячі в гостей забив 36-річний Кріштіану Роналду.

Дебют матчу для "Юве" виявився шокуючим. Вже на 10-й хвилині Науель Морина прийнявши в карному майдачику м'яч від Родріго Де Пауля другим дотиком точно пробив низом по центру воріт. Повідомляє fanday.net

"Бьянконері" очікувано більше володіли м'ячем в першому таймі, але з небезпечних моментів можна виділити хіба що удар Уестона Маккенні головою повз лівої штанги.

На початку другої половини зустрічі "Удінезе" міг подвоювати рахунок, але Толгай Арслан не влучив по воротах, пробиваючи з меж воротарського майданчика.

Через 15 хвилин господарі знову мали чудову нагоду відзначитися, проте удару Йенса Ларсена забракло влучності.

У другому таймі підопічні Андреа Пірло продовжували тримати м'яч у себе, але загострень з боку гостей не спостерігалося.

Однак на 83-й хвилині рефері призначив 11-метровий у ворота "Удінезе" за гру рукою Де Пауля. Кріштіану Роналду з точки відправив м'яч у ворота Сімоне Скуффета. А через сім хвилин португалець оформив дубль, забивши головою після того, як вистрибнув найвище у штрафному.

Фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу "Ювентуса" з рахунком 2:1

.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де Дзербі вперше згадав про "Шахтар"

Туринський клуб набрав 69 очок і повернувся на третю сходинку турнірної таблиці. Стільки ж очок і у "Аталанти", але бергамаски мають перевагу в особистих зустрічах. Четверту лігочемпіонську позицію утримує "Мілан". У нього теж 69 залікових балів.

Зараз ви читаєте новину «Дубль Роналду врятував Пірло від відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути