середа, 05 травня 2010 11:38

Друзі Тимощука розповіли про стан його доньок

Друзі Тимощука розповіли про стан його доньок
Як розповіли друзі Анатолія Тимощука газеті "Сегодня", стан його народжених на шостому місяці дочок "не гірший" (при народженні дівчатка важили по 660 грам). Через тиждень після народження вони залишаються в інкубаторі і точно обіцяти лікарі "поки нічого не можуть".
Тим часом, хет-трик Мюллера у ворота "Бохума" (3:1) у матчі 33-го туру відправив футболістів "Баварії" у паб - обмивати чемпіонство. Без п'яти хвилин чемпіони співали караоке: "Ми - чемпіони", запивали вином та шампанським.
Адже в останньому турі "Шальке" лише теоретично може обійти мюнхенців. Для чого потрібно "Баварії" програти, а "Шальке" виграти з різницею в 17 м"ячів. На такому рівні це нереально. Це ж не Македонія 70-х років, де в одній з ліг в подібній ситуації претенденти на титул обігрували своїх суперників з рахунком 88:0 і 134:1!
Так що сміливо можна вітати Анатолія Тимощука з чемпіонством. У грі з "Бохумом" Тімо вийшов на заміну на 84-й хвилині. А всього в Бундеслізі українець зіграв у 21 матчі (10 з "банки") і незадоволений цим: "Я щасливий, що став чемпіоном, але не тим, що грав рідко. Треба обговорити з керівництвом своє майбутнє".
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Друзі Тимощука розповіли про стан його доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути