Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2024 10:44

"Довелося багато оборонятися" Ребров прокоментував матч зі збірною Німеччини
7

У понеділок, 3 червня, збірна України з футболу провела товариський матч із командою Німеччини у рамках підготовки до Євро-2024.

Поєдинок завершився з рахунком 0:0. За словами тренера української збірної Сергія Реброва, ця гра була корисною для обох збірних. Про це він сказав на пресконференції.

Збірна України з футболу 3 червня зіграла зі збірною Німеччини
Фото: uaf.ua
Збірна України з футболу 3 червня зіграла зі збірною Німеччини
Збірна України з футболу 3 червня зіграла зі збірною Німеччини
Збірна України з футболу 3 червня зіграла зі збірною Німеччини
Збірна України з футболу 3 червня зіграла зі збірною Німеччини

"На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку. Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, за рахунок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини", - сказав Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вийшов в основний раунд Ліги чемпіонів

Він також наголосив, що для України дуже важливо проводити такі матчі та подякував Німеччині за допомогу під час повномасштабної війни.

"Бути представленою тут на Євро в Німеччині – дуже добре для України. Ми хочемо бути частиною європейської спільноти, тому такий форум має важливе значення для нашої країни. Я радий, що ми тут зараз, знову граємо проти Бундестіму. Я вважаю, що Німеччина – найважливіший наш партнер під час війни. Я дуже вдячний цій країні. Ми не маємо тут жодних проблем, нас усі підтримують, це важливо. На жаль, зараз у нашій країні футбол не на першому плані. Дуже важливо для всіх у Європі, світі підтримувати Україну під час війни. Врешті-решт, я впевнений, дуже скоро футбол знову буде номером один у нашій країні", - сказав тренер.

Наступний матч українська збірна проведе 7 червня: підопічні Реброва зустрінуться з командою Польщі. Матч розпочнеться о 21:45.

Головний тренер національної футбольної команди України Сергій Ребров оголосив склад, який візьме участь у підготовчому зборі перед фінальним турніром Євро-2024 у Німеччині.

У збірної України заплановані три товариські матчі. Остаточну заявку збірної України на Євро-2024 оголосять 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Довелося багато оборонятися" Ребров прокоментував матч зі збірною Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути