субота, 16 листопада 2013 20:07

Досконалі дівчата із фітнес-команди Самсоненка сидять на суворій дієті

Вчора в Будапешті стартували основні змагання 5-го чемпіонату світу WBPF з фітнесу та бодибілдингу. Україну там представлять дівчата з команди "SamsonTeam" Дар'я Мацак, міс Україна 2012 Каріна Жиронкіна та Марина Землюк. В останній момент до них приєдналася ще одна спортсменка з команди - Ганна Круковська з Черкас. Вона є переможницею Кубку "Атлантика", абсолютна чемпіонка України, чемпіонка Європи та володарка Кубку Світу в номінації "бікіні".

 

В Угорщину дівчата прилетіли кілька днів тому. Вони постійно тренуються і дотримуються спеціального режиму харчування.

"За добу до свого виходу дівчата сідають на безвуглеводну дієту. Основу їх раціону складають дієтичне м'ясо і салати. Також вони максимально обмежують споживання рідини. Форма у них відмінна і ми впевнені, що наші дівчатка візьмуть на чемпіонаті медалі", - зауважив головний тренер Samson Team Сергій Клепчев.

Такі ж самі очікування і у засновника Samson Team - бізнесмена Володимира Самсоненко.

"Перед тим як їхати в Будапешт, ми знали, що дівчата знаходяться в ідеальній фізичній формі і легко переможуть конкуренток. Я ще хотів переконатися в їх моральній готовності, подивитися, як вони поведуть себе в Будапешті і чи не будуть відчувати психічний дискомфорт. І я побачив, як у них при вигляді суперниць загорілися очі. Вони хочуть перемоги і це означає, що наші з Сергієм прогнози вірні: з Будапешту ми повернемося з медалями", - впевнений Володимир.

Перед від'їздом до Будапешту, Володимир влаштував дівчатам грандіозну вечірку в їх честь в одному із найдорожчих клубів столиці - "Серебро".

Samson Team була заснована в цьому році бізнесменом Володимиром Самсоненко. Головним тренером став Сергій Клепчев, віце-чемпіон світу та Європи, тренер збірної України з фітнесу. Позаторік вони разом готували до участі у змаганнях з фітнесу та бодибілдінгу Санту Дімопулос. В змаганнях вона вперше взяла участь в міжнародному чемпіонаті з фітнесу і стала його чемпіонкою.

Зараз ви читаєте новину «Досконалі дівчата із фітнес-команди Самсоненка сидять на суворій дієті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути