середа, 06 листопада 2013 11:39

"Вона завжди поводилася гідно" - Самсоненко про Дімопулос

Автор: фото:tsn.ua
 

Спортсмен та бізнесмен Володимир Самсоненко, який півроку тому розлучився зі співачкою Сантою Дімопулос вперше дав коментар журналістам ТСН Особливе на каналі 1+1 стосовно розставання.

"Дякую за все Санті, за те, що вона дарувала по-справжньому щирі почуття всі три роки", - говорить Самсоненко.

Весілля бізнесмен Самсонеко та співачка Дімопулос святкували два дні у найдорожчому ресторані італійської столиці, а потім у резиденции Папи Римського.

Навіть після розставання Самосненко пригадує з теплом свою колишню дружину Санту.

"Хто б щоб не говорив, ми завжди робили те, що ми хотіли робити по-справжньому, те кохання, яке вона дарувала, напевно найбільше у моєму житті, я за нього вдячний", - сказав Володимир Самсоненко.

Про саму причину розлучення бізнесмен не бажає розповідати в деталях, але зауважує, що так просто сталося і нічого страшного там не було.

"Чи змінив би я день, коли ми розлучились, коли я зібрав речі і поїхав з Америки? Так просто сталося і нічого страшного там не було. Це ні в якому разі не стосується ревнощів, вона завжди поводила себе гідно в цьому плані, вона не та людина. І якщо замислитися про це, я б нічого змінювати не захотів", - говорить Самсоненко.

Про свою майбутню другу половину Володимир Самсоненко говорить з оптимізмом і зауважує, що завжди мав довготривалі стосунки.

"Я впринципі холостим ходив в житті дуже мало. У мене дуже довготривалі стосунки були: і п'ять років, і дев'ять і три, а мені всього 34 роки, і я певен, що дуже скоро обов'язково, дасть Бог, поряд буде людина, яка буде підтримувати мою ідеологію життя і у всьому підтримувати мене", - сказав бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «"Вона завжди поводилася гідно" - Самсоненко про Дімопулос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути