пʼятниця, 09 березня 2012 01:46

"Дорогі жінки, вибачте" - Горяїнов

"Дорогі жінки, вибачте" - Горяїнов

Єдиним серйозним моментом з боку "Олімпіакоса" був епізод, коли забивався гол, вважає голкіпер "Металіста" Олександр Горяїнов. Про це він сказав в ефірі телеканалу 2+2.

"Пішла передача з флангу, Торсігльєрі скинув головою в центр, звідти мене фактично "розстріляли". Правда, трохи рукою зачепив, але не більше того", - сказав він.

"Думаю, що гол нелогічний. Ми володіли перевагою в першому таймі, пропустили на початку другого. Матч у відповідь, вважаю, будемо найважливішим у цьому євросезоні. Поле, думаю, там буде краще, тут воно важке і технічним латиноамериканцям буде простіше. Там буде інший футбол", - підкреслив голкіпер "Металіста".

"Дорогі жінки, вибачте, що не змогли зробити Вам свято. Але можу сказати точно - ми прагнули", - резюмував Олександр Горяїнов.

Нагадаємо, в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи харківський "Металіст" поступився грецькому "Олімпіакосу" з рахунком 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Дорогі жінки, вибачте" - Горяїнов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути