середа, 27 травня 2009 09:31

Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи

Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи

Не дивлячись на те, що підопічні Миколу Костова відбігали нульову нічию з "Арсеналом", саме вони у результаті зайняли четвертую позицію.

Давненько в нашому чемпіонаті не було подібної інтриги. Перед грою останнього туру у донецького "Металурга" і "Дніпра" було порівну очків, проте більша кількість перемог знаходилася в активі підопічних Костова. Для того, щоб не гризти нігті, нервово поглядаючи на поточний результат гри "Дніпра" в Луганську, необхідно було в рідних стінах перемагати "Арсенал".

До речі, уболівальники "Дніпра" сподівалися на те, що хлопці Заварова в Донецьку ляжуть кістьми і тим самим допоможуть дніпропетровській команді зачепитися за четверту позицію.

"Металург" з перших хвилин контролював м"яч і володів позиційною перевагою, але до серйозного, тямущого удару, справа ніяк не доходила.

Зрозуміло, в перерві команді Миколи Костова повинні були повідомити про те, що "Дніпро" програє в Луганську, а тому у ва-банк металурги йти не збиралися. Коли ж Антонов відправив у ворота Боровика другий м"яч, хмари навколо останньої путівки в Лігу Європи розсіялися. У Донецьку команди просто відбігали до фінального свистка Можаровського, який подарував радість другій за рангом команді Донецька.

Металург Д - Арсенал - 0:0

Металург Д: Воробйов, Шина, Білозор, Зотов, Маріо Сержіо, Макрідіс (Фабіньо, 74), Фернандеш (Лазич, 46), Дімітров, Шищенко (Ситник, 58), Кінгслі, Танаса

Арсенал: Рева, Єщенко, Матюхін, Євсєєв, Симоненко, Хомін, Шершун, Джакобія (Пивненко, 72), Старгородський, Лисенко (Закарлюка, 90+2), Мазіла (Іващенко, 87)

Попередження: Кінгслі, Макрідіс - Єщенко, Симоненко

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути