Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2009 09:49

Донецький "Металург" та дніпропетровський "Дніпро" зіграли внічию

Донецький "Металург" та дніпропетровський "Дніпро" зіграли внічию

Центральний, на думку багатьох шанувальників футболу, матч туру між донецьким "Металургом" та дніпропетровським "Дніпром" завершився нічиєю 0-0.

Головні тренери команд прокоментували дії своїх підопічних наступним чином:

Микола Костов, головний тренер "Металурга": "Непоганий футбол вийшов у першому таймі. Обидві команди хотіли виграти, але, на жаль, було багато порушень, і вийшло так, що зламався ритм гри. Кожну хвилину порушення в центрі поля, не хотіли ризикувати ні "Дніпро", ні наша команда. Якби одна з команд забила, то було б цікаво. Були моменти, і, в принципі, я не дуже задоволений результатом. Але це перша гра, і майте на увазі, що ми втратили багато енергії в четвер, в грі з білорусами. Наші гравці трохи натомились, і це було видно після 65-ої хвилини гри. Були гравці, які фізично не могли добре розкрити свій потенціал. Бажаю днепропетровцам та їхньому тренерові вдалого чемпіонату".

Володимир Бессонов, головний тренер "Дніпра": "Дві команди обрали одну тактику, грали на своїй половині поля, ніхто не хотів відкриватися. Результат - по грі. Оборона зіграла краще за атаку. Небезпечних моментів, як біля наших воріт, так і воріт суперника, в принципі, не було - так, напівмоменти. Ну і, звичайно, погодні умови не дозволили хлопцям проявити себе, тому що кисню не вистачало. Головне, що ми не пропустили. А те, що було бажання забити, виграти, то повторюся: оборона зіграла краще, ніж атака. Результатом, загалом, я задоволений. Перша гра, ігрової практики у команди ще немає, і ті очки, які набрали, це добре".

"Металург" (Д) - "Дніпро" - 0:0

"Металург" (Д): Дишленковіч, Воловик, Коротецький, Чечер, Маріо Сержіо, Годін (Білозор, 86), Лазіч, Макрідіс (Ткаченко, 90+1), Мхитарян, Кінгслі (Фабіньо, 54), Мгуні.

"Дніпро": Боровик, Алсидес, Русол, Чеберячко, Денисов, Ротань, Назаренко, Калініченко, Феррейра, Бєлік (Холек, 65), Гоменюк (Самодін 87).

Попередження: Коротецький (70) - Ротань (72).

Вилучення: Коротецький (85)

Dynamo.kiev.ua, Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" та дніпропетровський "Дніпро" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути