понеділок, 16 травня 2011 11:45

Донецьк проведе молодіжний чемпіонат світу з хокею

Донецьк проведе молодіжний чемпіонат світу з хокею

На щорічному конгресі Міжнародної федерації хокею, який проходить у Братиславі, визначились країни-господарі чемпіонатів світу наступного сезону.

Україні було надано право проведення молодіжного (U-20) чемпіонату світу у Дивізіоні ІІ, група А. Чемпіонат відбудеться з 12 по 18 грудня цього року у Донецьку.

Головною ареною турніру стане Палац спорту "Дружба", де у квітні цього року юніорська збірна команда України перемогла на чемпіонаті світу і здобула путівку до Дивізіону І.

Суперниками нашої команди на домашньому форумі після внесення змін до формату проведення змагань стануть однолітки з Литви, Угорщини, Нідерландів, Кореї та Іспанії.

Заявка України на проведення чемпіонату світу серед чоловіків у Топ Дивізіоні на 2016 рік була перенесена. Це пов'язано з планами будівництва великих багатофункціональних арен у Києві та Донецьку. Розпочати будівництво цих арен планується не раніше 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк проведе молодіжний чемпіонат світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути