пʼятниця, 13 травня 2011 13:47

Україна зняла свою кандидатуру у боротьбі за хокейний ЧС-2016

Україна зняла свою кандидатуру у боротьбі за хокейний ЧС-2016

Чемпіонат світу з хокею 2016 року пройде у Росії, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на президента КХЛ Олександра Медведєва.

На проведення цього турніру претендували також Данія та Україна, але на засіданні конгресу Міжнародної федерації хокею (IIHF), де повинні були визначити організатора ЧС-2016, ці країни зняли свої кандидатури.

За словами Медведєва, Данія планує подати заявку на проведення першості планети у 2017 році. Чи збираються поборотися за ЧС-2017 українці, не уточнюється.

Росія представила свою заявку на ЧС-2016 у п'ятницю, 13 травня в Братиславі. Турнір пройде у Москві і Санкт-Петербурзі. Раніше повідомлялося, що росіяни планують провести матчі чемпіонату світу в Москві і Казані.

Починаючи з 2012 року, чемпіонати світу з хокею будуть проводитися за новою схемою - замість двох групових етапів буде один. 16 учасників турніру розділять на дві групи по вісім команд, які проведуть одноколовий турнір.

За його підсумками по чотири кращі команди з кожної групи вийдуть в 1 / 4 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Україна зняла свою кандидатуру у боротьбі за хокейний ЧС-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути