пʼятниця, 17 серпня 2012 16:23

"Донбас" виграв другий матч на Меморіалі Павла Забойника

"Донбас" виграв другий матч на Меморіалі Павла Забойника
Віталій Доніка закинув п'яту шайбу за секунду до фінальної сирени ФОТО: hcdonbass.com

"Донбас" продовжує успішно виступати на Меморіалі Павла Забойника - хокейному турнірі, який проходить у ці дні в Словаччині. У п'ятницю дебютант Континентальної хокейної ліги обіграв чемпіона Польщі - клуб "Санок" (5:1).

Сам матч склався для підопічних Юліуса Шуплера нелегко. Досить сказати, що донеччанам знадобилася майже половина ігрового часу, щоб змусити капітулювати голкіпера поляків, який діяв блискуче. Кращим у виконанні "Донбасу" був, мабуть, початок третього періоду, коли Кашпар і Дадонов закріпили перевагу донеччан у рахунку. Крапку ж у цьому матчі поставив Віталій Доніка, який закинув п'яту шайбу за секунду до фінальної сирени.

У заключному матчі "Донбас" зустрінеться з господарями турніру - словацьким "Зволеном". Цей матч відбудеться в суботу, 18 серпня. Початок - о 20:00, а телетрансляції заплановані на телеканалах "Хокей" і "Донбас".

Меморіал Павла Забойника

"Санок" (Польща) - "Донбас" (Україна) - 1:5 (0:0, 0:2, 1:3)

Шайби: Петтерссон (Дадонов, Кашпар), 28:10 (0:1). Кочетков (Варламов, Дидикін), 38:22 (0:2). Кашпар (Дадонов), 41:28-біл. (0:3). Дадонов (Обшут), 48:10 (0:4). Дзюбинський, 55:28 (1:4). Доніка (Соловйов), 59:59 (1:5).

"Донбас": Ерсберг. Пуйстола-Вілсон, Кііскінен-Віртанен-Кашпар, Подхрадскі-Обшут, Петтерссон-Туппурайнен-Дадонов, Піларж-Дидикін, Кочетков-Бєлухін-Варламов, Сильницький-Єсипов, Квітченко-Доніка-Соловйов.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" виграв другий матч на Меморіалі Павла Забойника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути