неділя, 14 квітня 2019 16:30

"Донбас" став чемпіоном України з хокею

"Донбас" став чемпіоном України з хокею
"Донбас" виграв чемпіонат України Фото: Укрінформ

В Дружківці на льодовій арені "Альтаїр" відбувся п'ятий фінальний поєдинок плей-офф Української хокейної ліги - Парі-Матч. У ньому клуб "Донбас" здолав "Дніпро" з рахунком 4:1.

Команда Сергія Вітра в четвертий раз поспіль виграти золоті медалі національного чемпіонату. Це вже сьомий чемпіонський титул в історії клубу.

Оскільки регулярний чемпіонат "Донбас" завершив на першому рядку, набравши 98 очок в 40 поєдинках, клуб почав виступи в плей-офф відразу з розіграшу півфінальних серій. В 1/2 фіналу донеччани зустрілися з "Білим Барсом", і, впевнено обігравши білоцерківців з рахунком 4: 1 в серії, пройшли в фінал.

У фінальній серії донецька команда зазнала лише однієї поразки від команди з Херсона з рахунком 1: 2, всі інші поєдинки закінчилися перемогами "червоно-чорних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жан Беланюк - чемпіон Європи

До цього донеччани завойовували золоті медалі в сезонах 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2015/16, 2016/2017 і 17/18 років. Цікавим фактом є те, що "Донбас" виграв всі фінальні серії, в яких брав участь.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" став чемпіоном України з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути