середа, 14 березня 2007 19:03

Дон Кінг не завадить провести бій Кличко-Валуєв

 

Менеджер чемпіона світу за версією WBA росіянина Ніколая Валуєва, 33 роки, Борис Дімітров заявив, що після поєдинку Валуєв-Чагаєв співромоутер російського боксера Дон Кінг складе свої повноваження, інформує Газета.Ру.

- Те, що команда чемпіона світу за версіями IBF/IBO українця Володимира Кличка вважає неможливим домовитися з Доном Кінгом щодо об"єднувального поєдинку Клічко-Валуєв, безпідставно. Річ у тому, що промоутером Миколи є Вілфрід Зауерланд. Так, дійсно, Зауерланд підписав контракт з Кінгом щодо організації 4 поєдинків за участю Валуєва. Четвертий поєдинок - це бій з Русланом Чагаєвим 14 квітня, – заявив Дімітров.

Представник чемпіона світу за версією WBA вважає, що вірогідність об"єднувального поєдинку Клічко-Валуєв дуже висока

-Я вірю в те, що він все-таки відбудеться. Ми дуже в цьому зацікавлені. Наша сторона неодноразово заявляла про те, що Микола Валуєв хоче боксувати з Володимиром Кличком. Ми не відмовляємося від своїх заяв і зробимо з свого боку все можливе, щоб він відбувся. Упевнений, цей бій буде цікавий мільйонам любителям боксу. Я не сумніваюся в тому, що Ніколай 14 квітня переможе в бою проти Чагаєва, і вже тоді можна сміливо говорити про можливий об"єднувальний бій між Кличком-молодшим і Валуєвим, - додав менеджер російського боксера .

Також і президент WBA Хілберто Мендоса заявив про те, що у нього були контакти з президентом IBF Меріаном Мухаммадом щодо можливого об"єднувального поєдинку між Володимиром Кличком та Ніколаєм Валуєвим.

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг не завадить провести бій Кличко-Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути