четвер, 01 вересня 2016 18:38

"Домовилися з Парфьоновим вийти у Прем'єр-лігу" - Мілевський підписав 2-річний контракт з "Тосно"

"Домовилися з Парфьоновим вийти у Прем'єр-лігу" - Мілевський підписав 2-річний контракт з "Тосно"

Український нападник Артем Мілевський підписав контракт з російським клубом "Тосно". Про це повідомив офіційний сайт команди.

"31-річний український нападник Артем Мілевський підписав дворічний контракт з "Тосно". Сьогодні клуб скористався можливістю проведення так званої "відкладеної заявки" і заявив Мілевського для виступів у складі "Тосно" у сезоні 16/17 років. Форвард вибрав для себе ігровий №75.

В активі Мілевського виступи за дубль бориспільського "Борисфена", київське "Динамо", турецький "Газіантепспор", хорватські "Хайдук" і "Спліт", румунську "Конкордію".

У складі київського "Динамо" Артем Мілевський став триразовим чемпіоном України, чотириразовим володарем Кубка України, триразовим переможцем Суперкубка України, найкращим бомбардиром чемпіонату України 2009/2010.

У складі національної збірної України Мілевський провів 50 ігор і забив 8 м'ячів, ставши чвертьфіналістом Кубка світу 2006 року, учасником чемпіонату Європи 2012 року", - йдеться на сайті клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський підписав контракт із російським клубом

"Дякую всім, хто взяв участь у моєму переході. Домовилися з Парфьоновим вийти у Прем'єр-лігу", - написав футболіст у своєму Instagram.

Відзначимо, що "Тосно" виступає у ФНЛ - першій лізі Росії. Після 10 турів команда займає 2-е місце у турнірній таблиці і відстає на два очки від "Динамо" Юрія Калитвинцева.

Українець Дмитро Парфьонов був призначений головним тренером "Тосно" рік тому.

Зараз ви читаєте новину «"Домовилися з Парфьоновим вийти у Прем'єр-лігу" - Мілевський підписав 2-річний контракт з "Тосно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути