вівторок, 14 серпня 2012 18:06

Домінік Гашек в 47 років хоче повернутися в НХЛ

Домінік Гашек в 47 років хоче повернутися в НХЛ
Гашек приступивши до Тренування. Фото: ap.com

Легендарний чеський хокейний воротар Домінік Гашек у свої 47 років знову приступив до тренувань з метою повернення в НХЛ. Він працює вдома, в Пардубіце, разом з місцевою командою чеської Екстраліги.

"Моя мета - повернення в НХЛ, так що я тренуюся тут. Вперше вийшов на лід після півторарічної відсутності. Це дуже здорово, що у мене є можливість працювати в такій приємній атмосфері, - цитує голкіпера sports.ru з посиланням на ca.sports.

У сезоні 2010/11 Гашек виступав у КХЛ за московський Спартак. На його рахунку 46 матчів у регулярному чемпіонаті, 2,48 пропущених шайб за матч при відсотку відбитих кидків 91,5. У плей-офф Гашек провів 4 матчі, відбивши 86,4% кидків і пропускаючи 4,12 шайби за матч.

За його плечима 16 сезонів у НХЛ. Гашек є дворазовим володарем Кубка Стенлі у складі Детройта і дворазовим фіналістом Кубка Стенлі, шестиразовим володарем Харт Трофі - призу найкращому голкіперу НХЛ, дворазовим володарем Харт Трофі - призу найціннішому гравцеві сезону НХЛ.

Домінік Гашек - Олімпійський чемпіон Нагано-1998, бронзовий призер Олімпіади-2006 у Торіно, багаторазовий чемпіон Чехословаччини та Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Домінік Гашек в 47 років хоче повернутися в НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути