субота, 01 лютого 2014 13:03

Домашній матч "Динамо" проти "Валенсії" може пройти в Сімферополі

Домашній матч "Динамо" проти "Валенсії" може пройти в Сімферополі
"Локомотив" може прихистити "Динамо" і "Валенсію". Фото: newsoboz.org

До 10 лютого УЄФА прийме рішення щодо можливості проведення в Києві першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Валенсією". "Валенсія" висловила стурбованість з приводу безпеки своєї поїздки до Києва. Причиною стала нестабільна політична обстановка в країні. Тому іспанці просять УЄФА розглянути можливість перенесення матчу на нейтральне поле, повідомляє Чемпионат.com.

Столичний клуб поки чекає рішення футбольних чиновників, але паралельно на неофіційному рівні розглядає інші міста в Україні, де можна провести матч з "Валенсією". Домашньою ареною для киян 20 лютого може стати стадіон "Локомотив" у Сімферополі. Правда, за умови, якщо арена пройде інспекцію УЄФА.

"Поки офіційних звернень від "Динамо" в нас не було, - розповів генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан. - Але ми самі орендуємо стадіон у міста, тому в першу чергу "Динамо" треба буде домовлятися з місцевою владою. І якщо УЄФА дозволить використовувати стадіон як нейтральне поле для матчу з "Валенсією", ми будемо сприяти тому, щоб гра пройшла на високому рівні. Що стосується поля, то зараз в Сімферополі теж сильний мороз, але газон укритий під агроплівкою, включений підігрів, тому підготувати до 20 лютого його цілком можливо".

Столичний клуб майже напевно виключає проведення матчу з "Валенсією" в Донецьку чи Харкові, а до числа запасних домашніх арен для "Динамо" може бути включена "Славутич Арена" в Запоріжжі. У разі заборони УЄФА проводити матч на території України, кияни можуть прийняти "Валенсію" на одному зі стадіонів в Іспанії, Ізраїлі або Туреччині.

Зараз ви читаєте новину «Домашній матч "Динамо" проти "Валенсії" може пройти в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути