середа, 24 лютого 2010 14:25

Долгополов стартував у Мексиці з важкої перемоги

Долгополов стартував у Мексиці з важкої перемоги

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов у другий раунд челленджера з призовим фондом €30,000 +H у Мекнесі, Марокко.

У стартовому матчі українець, посіяний під третім номером, в наполегливому матчі обіграв італійського тенісиста Андреа Арнабольді: 6-3 4-6 7-6(3).

Долгополов вів у вирішальній партії 4-1 з двома брейками, але італійцеві вдалося зрівняти рахунок в поєдинку. Втім, на тайбрейку Олександр здобув перемогу з першого ж матчболу.

Наступним суперником українця стане володар wild card Реда Ель-Амрані з Марокко.

18-річна харків"янка Анастасія Васильєва пробилася в основну сітку турніру ITF з призовим фондом 50 000$+h в Бібераху, Німеччина.

У фіналі кваліфікації українська тенісистка обіграла представницю Німеччини Юстін Озга: 4-6 6-4 6-4. Першою суперницею Насті в основі стане француженка Стефані Коен-Алоро.

Вікторія Кутузова вийшла в другий раунд на тому ж турнірі. У стартовому матчі одеситка, посіяна під третім номером, упевнено перемогла Маргаліту Чахнашвілі: 6-4 6-0. Наступною суперницею Вікторії стане Єва Хрдінова з Чехії.

Марія Коритцева успішно стартувала на турнірі WTA з призовим фондом 220 000$ в Акапулько, Мексика. У матчі першого раунду вона обіграла фіналістку турніру в Боготі німецьку тенісистку Анхелік Кербер: 5-7 7-5 6-4.

Наступною суперницею Марії стане 19-річна представниця Канади Шарон Фішман.

Ольга Савчук завершила свої виступи в Акапулько. У першому раунді змагань в парному розряді українсько-німецька пара Савчук / Верле поступилася американсько-грузинському дуету Остерло / Татішвілі: 6-1 0-6 10-12.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Долгополов стартував у Мексиці з важкої перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути