Ексклюзиви
середа, 22 травня 2013 12:59

Долгополов отримав wild card на турнір у Лондоні

Долгополов отримав wild card на турнір у Лондоні
Олександр вперше в кар'єрі виступить на кортах Queen's Club ФОТО: obozrevatel.com

Український тенісист Олександр Долгополов отримав wild card на турнір AEGON Championships, який пройде з 10 по 16 червня на кортах лондонського спорткомплексу Queen's Club.

Нагадаємо, що, крім Долгополова, свою участь на турнірі підтвердили британець Енді Маррей, француз Жо-Вілфрід Цонга, чех Томаш Бердих, аргентинець Хуан Мартін Дель Потро, австралієць Ллейтон Хьюїтт, болгарин Григор Димитров, а також чинний чемпіон - хорватський спортсмен Марін Чиліч.

Зазначимо, що Долгополов, який займає на даний момент 24-е місце у світовому рейтингу, вперше в кар'єрі виступить на кортах Queen's Club.

Додамо, що єдиним українцем, який подолав стартовий бар'єр кваліфікації на Відкритому чемпіонаті Франції став донеччанин Ілля Марченко, який обіграв француза Ніколя Ренавана: 7-6 (3) 2-6 6-0. Наступним суперником Іллі стане Жонатан Ейзерік.

Киянин Денис Молчанов поступився чеху Іржі Весели: 6-7 (7) 2-6. Олександр Недовєсов у стартовому матчі відбіркового турніру програв аргентинцеві Факундо Аргельо: 6-3 6-4. Іван Сергєєв також не зміг подолати стартовий бар'єр кваліфікації - поступився німецькому тенісистові Седріку Марселю Штебе: 4-6 2-6.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов отримав wild card на турнір у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути