Ексклюзиви
неділя, 12 травня 2013 15:47

Долгополов вийшов у друге коло турніру в Римі

Долгополов вийшов у друге коло турніру в Римі
Олександр Долгополов - єдиний представник України на турнірі у Римі ФОТО: buker.ru

Сьогодні, 12 травня, в Римі (Італія) стартував турнір АТР Internazionali BNL d'Italia, на відкритих кортах (ґрунт), з призовим фондом € 2.646.495. У змаганнях беруть участь усі найсильніші тенісисти світу.

На турнірі посіяні 16 учасників, які відповідно займають з 1 по 16 місце у світовому рейтингу. У змаганнях бере участь один український тенісист, 23-а ракетка світу 24-річний Олександр Долгополов.

Долгополов вийшов у друге коло, здобувши у двох сетах перемогу над 25-річним італійцем Маттел Віолою (WC), який займає в рейтингу АТР 130-е місце, з рахунком 6:4, 6:3. Матч тривав 1 годину 3 хвилини.

У другому колі суперником Долгополова буде переможець матчу між швейцарцем Станісласом Ваврінкою (15) і кимось з тенісистів, які пройшли кваліфікацію.

Додамо, що в основну сітку турніру намагався пробитися Ілля Марченко, який займає в світовому рейтингу 124-е місце, але зазнав поразки у другому колі кваліфікації від 99-ї ракетки світу - чеха Яна Гаєка з рахунком 2:6, 4:6.

Матч тривав 1 годину 27 хвилин. Ілля взяв одну подачу суперника та упустив чотири своїх. На його рахунку три ейси і чотири подвійні помилки. Гаєк чотири рази подав навиліт і двічі помилився на подачі. Раніше тенісисти не зустрічалися.

Теніс. АТР. Internazionali BNL d'Italia. Рим (Італія). Відкриті корти (ґрунт). Призовий фонд € 2,646,495.64 учасника.

Перший раунд

Олександр Долгополов (Україна) - Маттео Віола (Італія, WC) - 6:4, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Долгополов вийшов у друге коло турніру в Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути