субота, 01 жовтня 2011 13:51

Долгополов хоче зіграти за збірну України у Кубку Девіса

Долгополов хоче зіграти за збірну України у Кубку Девіса

Перша ракетка України киянин Олександр Долгополов готовий зіграти за збірну України в Кубку Девіса. Про це він заявив в інтерв'ю французькому журналу "Tennis".

"У мене були розбіжності з деякими представниками керівництва Федерації Тенісу України, які на мою думку не підтримують гравців, - передає слова тенісиста видання, - Але я готовий забути про ці розбіжності. Я прийняв рішення знову грати за українську збірну в Кубку Девіса.

У мене ніколи не було намірів виступати за іншу країну. Я народився в Києві, я все ще живу в Україні і приїжджаю додому часто, коли в мене є час між змаганнями".

Раніше у Бангкоку відбулося жеребкування Кубка Девіса-2012. Збірна Україна посіяна під першим номером у другій групі Євро-африканської зони.

У першому раунді нашим співвітчизникам протистоятиме збірна Монако, інформує Sport.ua. Примітно, що в рейтингу АТР представників Монако всього троє, і ті за межами ТОП-300. Лідер команди - Жан-Рене Ліснард (357-е місце), Бенжамін Баллер (401) і Марк Стіллітано (1630).

Матч відбудеться в Україні 10-12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов хоче зіграти за збірну України у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути