понеділок, 31 травня 2010 16:33

До нового сезону запорізький "Металург" буде готувати Олег Лутков

До нового сезону запорізький "Металург" буде готувати Олег Лутков

У цю п'ятницю запорізькі футболісти вийдуть з відпустки і приступлять до тренувальних занять під керівництвом Олега Луткова.

4 червня гравці "Металурга", за винятком тих, хто виступає за збірні команди, зберуться на навчально-тренувальній базі і проведуть перше втягуюче тренування.

До майбутнього чемпіонату, перший тур якого запланований на 10 липня, в ролі головного тренера команду буде готувати Олег Лутков. Асистентами Олега Анатолійовича стануть Андрій Глущенко та Віктор Трегубов, воротарі будуть тренуватися під керівництвом Олександра Глущенка.

Нагадаємо, останнім тренером, який очолював команду, був Роман Григорчук. Протягом минулого сезону він двічі ставав біля керма "Металурга". Прийнявши команду в жовтні, Григорчук 8 листопада вирішив залишити Запоріжжя і рівно через місяць приїхав знову. Після закінчення чемпіонату тренер і керівництво клубу вирішили не продовжувати контракт.

За матеріалами ФК "Металург" (Запоріжжя), Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «До нового сезону запорізький "Металург" буде готувати Олег Лутков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути