субота, 03 лютого 2007 17:07

До матчу з "Нансі" "Шахтар" готуватиме два стадіони

На відкритому тренуванні тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, 61 рік, поділився з журналістами враженнями про іспанський збір і турнір в Ізраїлі, повідомляє "Спорт-Експрес".

За словами румунського фахівця, команда працювала і жила в чудових умовах, зустрічалася з сильними клубами, які сповідують різні стилі, і практично всі футболісти отримали необхідну ігрову практику.

- З того, що планували, не виконали тільки одне - не виграли турнір в Ізраїлі, - уточнив наставник гірників. - Тут якоюсь мірою нам перешкодила погана погода і недосконала формула проведення Кубка Першого каналу. Тепер на черзі матч з "Нансі". До цього поєдинку ми готуємося зі всією серйозністю. Більше всього мене турбую стан газону на "Олімпійському". Сподіватимемося, що він опиниться в кращому стані, ніж рік тому в зустрічі з "Ліллем". Проте, важко сперечатися з природою, а тому готуватимемо два стадіони - "Олімпійський" і "Шахтар", на якому полі жорсткіше і краще "тримає" гравців. "Нансі" - дуже міцна, фізично добре підготовлена команда, і якщо газон буде поганим, суперник отримає певну перевагу.

Луческу також повідомив, що до літа поява в команді новачків не передбачається, і він дуже сподівається, що хоч би один з резервістів зможе проявити себе в основному складі.

Зараз ви читаєте новину «До матчу з "Нансі" "Шахтар" готуватиме два стадіони ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути