середа, 31 січня 2007 11:26

Луческу вважає, що якість Кубку "Першого каналу" постраждала

 

Після вчорашнього матчу між "Шахтарем" та "Хапоелем" тренери дали традиційні прес-конференції. Першим до журналістів вийшов наставник ізраїльської команди Іцхах Шум, повідомляє офіційний сайт донецького клуба.

- Для нашої команди участь у турнірі викликала певні труднощі. Адже зараз у самому розпалі національний чемпіонат. Я хотів поставити на зустріч своїх найкращих виконавців, але сталося так, що грали вони не більше тайму. До того ж у деяких футболістів були проблеми з ногами, - сказав Шум.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зазначив, що минулорічний турнір був більш видовищним.

- Минулорічний турнір був цікавішим. Тоді, по суті, відбувся Суперкубок Росії і України. Участь ізраїльських команд вбило інтригу. Не думаю, що вони серйозно готувалися до турніру. Будь-який тренер зосереджується спочатку на чемпіонаті, а уже потім на товариських зустрічах. Ми ж думаємо про наступний сезон, тому і приділяємо більше уваги таким змаганням, - жаліється Луческу. - Минулого року інтрига трималася до останнього. А зараз втрачений спортивний інтерес до турніру.

Зараз ви читаєте новину «Луческу вважає, що якість Кубку "Першого каналу" постраждала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути