четвер, 14 липня 2011 16:35

"До кінця трансферного вікна "Волинь" поміняється на 70%" - Севідов

"До кінця трансферного вікна "Волинь" поміняється на 70%" - Севідов

Минулої п'ятниці стартував 21-й чемпіонат України з футболу. Серед іншого перший тур прем'єр-ліги запам'ятався ляпом голкіпера луцької "Волині" Віталія Неділька. У матчі з "Кривбасом" воротар пропустив м'яч під ногою і той залетів у ворота. Це був єдиний гол матчу. М'яч записали як автогол захисника Андрія Грінченка.

"Періодично з голкіперами трапляються такі ляпи, - каже "Gazeta.ua" наставник ужгородського "Закарпаття" Олександр Севідов. - Я б не сказав, що це такий поганий воротар. Помилку всі бачать, а скільки він разів виручив луцьку "Волинь" у минулому чемпіонаті вже всі почали забувати.

Я б не став звинувачувати одного голкіпера. А що команда? Мала битися за свого товариша.

Думаю, до кінця літнього трансферного вікна команда Віталія Кварцяного поміняється на 70 %. Я б дав більше, але залишилось мало часу. Не сумніваюсь, що скоро ми побачимо нових гравців у його команді."

Сам Неділько в одному з інтерв'ю заявив, що таке з ним трапилося уперше в кар'єрі, а Кварцяний більше кричав на Грінченка, ніж на нього.

Зараз ви читаєте новину «"До кінця трансферного вікна "Волинь" поміняється на 70%" - Севідов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути